Psenior
2021.06.23
|
|
-1 2
4011
|
Én csak próbálok némi motivációt és optimizmust összekalapálni magamnak, de látom, hogy a többség inkább pesszimista. Nyílván nem ok nélkül, ezt még én is felfogom. :) Viszont mégis szeretném hinni, hogy jó írányba fordulnak a dolgok, ha nem is rögtön, de idővel. Nem biztos, hogy mindig a tisztítótűz a megoldás.
És egy gondolat a Szegedi szentek és Veszprémi sátánkák vitához: ne gondoljátok, hogy a másik oldal fülest olvas amikor lépni kell. Sok mindent elő lehetne szedegetni a múltból (Bembi példát is hozott rögtön...), ami joggal verte ki a biztosítékot Veszprémben. Ők sem angyalok! Most tolják a marketinget, mert észrevették, hogy mindenki a Veszprémről beszél (mi történhetett a csapattal stb.) annak ellenére, hogy buktuk a bajnokságot (is). Ebben pedig most úgy tűnik partner lett a média is. Most minden jó, amit a Szeged csinál és minden rossz Veszprémben. Hát nem tudom. Szerintem a Szeged most sem volt jobb, mint a korábbi években. A Veszprém van krízisben. Dr. Szűcs és Pastor ilyenkor válik zsenivé és igazlátóvá... |
|