Szerintem egyszerűbb a helyzet, mint azt sokan itt gondolják. 4-es poszt Bruinsma vagy új légiós+Kovács Benedek, 5-ös poszt Keller+Barac. Azt a felvetést sem értem, hogy ha Keller bármikor megsérülne, akkor Barac kevés a center posztra. Miért, ha Keller mögött más lenne ő elég lenne? Barac magassága, védekezése, rutinja szerintem megnyugtató. Ha viszont úgy gondolkodtok, hogy jó lenne három játékost is játszatni 5-ös poszton, akkor el kell fogadni azt, hogy Boris kezdö 4-be jött. Egy dologban ne gondolkodjatok , ez pedig az, hogy Borist csere 4-re szerződtetük. Ez kizárt, ha így lenne, akkor túl jók lennének az anyagi lehetőségek...
A magyar játékosaink döntése kizárólag a légiós igazolásokat befolyásolja. Ha érkezik Somogyi (esetleg kölcsönbe Spanyolországból) vagy Pongó Marcell, akkor ők nem Váradi helyett érkeznének, hanem mögé. Ha Beni távozna a helyére úgyis légiós érkezik.
Nyilván Kovács B. percei azon is múlnak majd, hogy Somogyi jön e, de szerintem így is, úgy is lesz szerepe a következö szezon Falcojában.
A tegnapelőtti hozzászólásomban a 4B elnevezés alatt a Badzim-Brown-Bruinsma-Barac kvartettre gondoltam. Nyilván , ha Beni nem marad, akkor kell egy irányító légiós is.
Nálam a jövő Falcoja -nagyon optimista verzióban- a következőképpen nézne ki.
Váradi-Somogyi (vagy Pongó Marcell)-Dancsecs
Badzim-Perl (azért ilyen sorrendben írom, mert Zoli a padról szokott beszállni)
Benke-Brown-Sövegjártó
Bruinsma-Kovács B.
Keller-Barac