+ Okorn Kínába megy :)
Helyén kell kezelni a dolgokat, de voltak már információk, amik viszont bejöttek. Egyelőre én se hallok megbízható információt, és ez főleg az általad vázoltak miatt van. Nagy mozgolódás nem lesz,amig Beni és Szili esete nem válik világossá.
Falco Man,Spility: Teljesen reális, amit írtok,csupán én az idei szezonból és Barac játékstílusából ítélve fogalmaztam meg az irásomat. 206 méter, ilyen magassággal ebben a bajnokságban centerként szerintem bőven meg lehet élni.
Szolnokon példának gyanánt Cakarun 204 cm, és centerposzton számottevő cseréje nem volt, Taiwo nem tekintendő annak. Mégis meddig eljutottak. Bőven hozhatunk olyan négyest, aki Barachoz hasonlóan fel tud játszani 5ösbe, Ha Ákos kidőlne, kiló,magasság meg van hozzá.(Lásd Subotic) Mondjuk azt teljes mértékben aláíróm, hogy a két játékos skilleszköztárában(Cakarun-Boris) azért némi szignifikáns különbség azért van, de én elsősorban nem is elsőszámú centernek gondolom őt.
Aztán az igazság igazából,valahol ott lehet, amit írtatok. 4es cserének hoztuk, bár Barac szerepéről, jó lenne ha valaki adna egy interjút,és máris érthetőbbé válna számunkra. Ha Barac egy jó erőcsatár cseréjeként marad, akkor viszont sajnos Kovács perem/percemberré fog avanzsálódni megint. Számomra nem világos mennyi van benne, de a szabály miatt is ez lenne a logikus lépés,hogy ez kiderüljön.
Doktor Peti ugye már kiesett a körből, kell egy fő fiatal, akit mer Konakov játszatni. Ha ez nem Somogyi lesz(szerintem de, ha Barac igazolásának a ti logikátok mentén építjük fel), akkor Kovácsnak kéne. Dancsecshez nagy reményeim voltak évekkel ezelőtt, de az idei év megmutatta,hogy megrekedt egy szinten. Esetleg még lehet Sövegjártó az akire főleg építünk, mert az ifiszámai jók voltak, bejött ez a sérülés, így nem tudjuk valójában mire is képes.
Csak ha ez mind igaz, Kovács leigazolását ráadásul Franciaországból kidobott pénznek gondolom, annak tekintetében főleg, hogy sok esélyt nem is kapott. Szerintem ő is fejlődni akarna.