_Espada Creative Commons License 2021.06.21 0 4 3273

Én elmondom (megpróbálom) mondani neked, miért is örülök neki.

Én abban biztos vagyok, hogy Barac nem kezdő PF pozira jött. Ha megnézzük a játékát, amikor belelendült, látható hogy inkább Keller cseréje, illetve  post-up játékban érzi igazán otthon magát. Foghatjuk Lake hiányára, de mikor nem volt sérült, is ez volt a felállás Okorn rendszerében. Kb Laket cseréljük rá szerintem, megkaphatja azt a fizut amit ő most kapott második évében. Hátrány,hogy nem annyira atletikus, de más hátrányt nem tudok felsorolni erre pozicióra. Nincs beleunom játéka, élesebben lát a pályán, védekezése össze sem hasonlítható az előző játékossal összehasonlítva, 3-4-5 poszton bárkit megfog, így szükség esetén le is tud játszani.

Mondhatnánk,hogy Keller mellé jöhetett volna egy jobb center, de szerintem ez így a jó, nem zsákbamacska, és Ákos sem babért játszik itt. Ketten megoldják center posztot,és az biztos hogy nincs lyuk a védekezésben, ha pedig igazolunk egy jó pedigréjű négyest, oda is tökéletes cserének megoldja ő és Kovács azokat a perceket,de legfőképp cserecenternek gondolom. egy jó erőcsatárnál már alap elvárás a megbízható tripla százalék, ennek Barac híján van, és statikusabb,de centermunkára tökéletes,én nagyon örülök neki.

Szóval négyes posztra mindenképp egy sztárlégiós,aki jól is triplázik. Én Evant nem marasztalnám, 2 évvel ezelőtti játékához képest amit idén nyújtott annyiért szerintem tudunk hozni jobb játékost is, a tippem lehetne Varnado, ő extra ezen a szinten és csapata sincs.

Mivel Milos tutira akar menni és ott lesz Gasper is mellette, illetve Barac marad, szerintem folytatódik a védekező mentalitású csapat összeállítása.

De sok a ha, ami főleg Benin és Szilin múlik.Főleg előbbin. Ha Beni marad, akkor adott az irányító kérdés, és leigazolnám Curryt. Jól érezte magát, és bitang erős védekezőgépezet lehetne a jövö évi Falcoból,erősebb mint valaha. Gondoljunk bele: Curry,Beni,Keller, Barac..Ha a négyesünk is tudná ezt a szintet hozni, ez kell a Bajnokok Ligájához. Erősebb költségkeretük van, sokkal több támadótípusú játékos, de egy jó védekezéssel a legerősebb csapatnak is ki jöhet rosszul a lépés.

Ha Beni nem marad, akkor viszont Curry kevés. Kell egy irányító, aki jól mozgatja a társaságot, megtalálja labdákkal Kellert, Baracot, mert utobbi is főleg befutásokból jó helyezkedésekkel él, de oda kell egy intelligens irányító, aki ezt felismeri.

Amit idén pl sokszor felismert Anderson Searcyvel. És a többieket is helyzetbe kell hozni.

Nem tudom a büdzsénk,meddig ér az a takaró,amig nyújtózhatunk, ha Szili menne akkor megpróbálnám Brownt. Majdnem hasonló játékstílust és tudást képviselnek.

Előzmény: falco Man (3269)