Barac maradása mindenképp pozitív hír, de én ezt az igazolást majd csak akkor tudom értékelni, ha kialakul a teljes csapatunk. Milyen szerepre igazoltuk vissza? Kezdő négyesnek vagy csere 4-esnek? Szerintem Keller melle/mögé mindenképp jönni fog légiós, így felfelé nem fog játszani, lefelé fog majd meg dolgozni ?
Ha meg jön elé legios, akkor Kovács Beninek gyakorlatilag nulla szerep fog jutni, amit sajnálnék, de egy Barac-Kovács négyes sorral nem lehet nekifutni a BL-nek és a bajnokságnak.
Azt is vegyetek figyelembe, hogyha előbbi verzió valósul meg és jön Boris elé légiós, akkor gyakorlatilag az egész szezonban csak mezőnyben fog fiatal játszani, így gyakorlatilag mezony posztra Zoli, Beni/légiós, Szili/ légiós mellé nem lesz könnyű 15 percekre légióst találni, aki hozza is tud tenni valamit, márpedig azért oda kelleni fog meg ember.
Nekem csak ez az egy gondom Barac maradásával, ha a fiatal szabály nem lenne, nálam ez egy tökéletes igazolás, de így nem látom a helyet.
Kivancsi vagyok, hogy ti miként látjátok a helyet jövőre, talán én is jobban fogom látni a helyzetet.