Jagerman*
2021.06.21
|
|
0 4
3262
|
Annyi változás történt azóta, hogy a Zaragozától elvették a szabadkártyát és mivel az öt spanyol csapat közül a legrosszabb eredménnyel (idén 13. hely) vannak a mezőnyben, ezért selejtezniük kell a csoportkörbe jutásért. A FALCO kalapbesorolása viszont szerintem egyenlőre maradni fog, mert nem tudom elképzelni, hogy az Unicaja Malaga csapatát ne sorolnák majd be legalább a 2. kalapba. A Dijon időközben már az elődöntőben van és várja a Monaco-JL Bourg mérkőzés győztesét. Ha a Dijon végül befutna, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy előrejöjjünk a 4. kalapba. A románoknál végül az erdélyi csapatok döntőjét a Kolozsvár nyerte 3:2-re a Nagyvárad ellen...Pikáns lehetne egy kolozsvári utazás is, de ehhez nekik be kellene jutnia először a csoportkörbe. Elvileg nagy harc várható a csoportkörbe jutásért, mivel 8 helyért fog 32 csapat meccselni. Igen elképzelhető ismét egy Besiktas, PAOK, Brindisi ellenfél is. Ha lehetne kívánni, akkor én mindenképpen elkerülném a Novgorodot, messze van, szurkolói szempontból nem jó. Én idén elkerülném a Zaragozát is, mivel az elmúlt két idényben mindkétszer játszottunk velük, ráadásul az idei hazain ugye el is kaptuk őket, ami az idény nemzetközi csúcsmeccse volt. Ha már spanyolok, akkor a Tenerife mérkőzéseknek nagyon örülnék. Ami viszont nagyon jó lehetne, ha az utazás rendben van, akkor egy Nymburk, aki Prágában játssza a hazai mérkőzéseit, vagy egy speciális bosnyák túra lehetne egy Igokea elleni mérkőzés is, vagy ha már olasz csapat, akkor egy Treviso elleni mérkőzés lenne még pikáns. Aztán persze a Korac kupamúlt miatt érdekes lehetne a Besiktas, Oostende páros, akik elméletileg szembejöhetnek...Meglátjuk hamarosan, addig filozófálhatunk kik lennének a legjobb csoportellenfelek. |
Előzmény: Pick and Roll (3260)
|
|