Siesta
1999.11.16
|
|
0 1
90
|
Kedves Mumu és mindenki!Na akkor itt van egy kis szubjektiv köhögés.A múlt nyáron egy kicsit begőzöltem ,fogtam a kis családomat és kimentem egy kicsit szerencsét próbálni Floridába.A hideget nagyon nem szeretem és pesti srácként úgy gondoltam hogy itt az ideje ,hogy a saját bőrömön tapasztaljam meg ,milyen lehet emigránsnak lenni ott kinnt .Egy évet voltunk kinnt ,de vissza jöttünk.Érdeklödve olvastam syrius hozzászólásait,szurkolok nekik. Florida után vissza szokni Budapestre,hát nem semmi higgyétek el.Ugy érzem hogy nagyon sokat tanultam az elmúlt év alatt.Mindenkinek melegen ajánlom hogy ne csak mások véleményére hallgasson ,nem a kor számÍt hanem a tapasztalat. Harmincöt vagyok ,két gyerek apja és szintén tanár mint syrius.Most még csak kavarognak bennem a benyomások ,de a kalandot nem bántam meg .Ma még nem tudom igazán ,hogy hol jobb élni ,de ami a lényeg ,hogy bárki előtt ott a lehetőség hogy megpróbálja.Annál azért sokkal bonyolultabb a dolog ,hogy röviden beszéljek erről,de ha valakinek van kérdése Floridáról,talán segíthetek. |
|