Tomek 87 Creative Commons License 2021.06.16 0 2 3921

ha kapna esélyt szerintem még tudna fejlődni is ahogy azt a válogatottba tette .Szerintem benne lenne potenciál Blago helyett mindenképp jó opció .Blaznak szerintem vannak felvillanásai de stabil szintet őse tudja hozni bár Liget mellett még a jobbak közé tartozik védekezésben ( a többi védőjátékoshoz képest) !Jövőre kell húzni egy vonalat és el kell dönteni milyen irányban megyünk tovább ! Személy szerint én Ligetet megtartanám Blazt elengedném és hoznák egy támadásban és védekezésben is használatható játékost.Nehéz ilyet aki mozdítható is de én mondjuk olyat is megjátszanék aki még most nem top de már jelek vannak ,hogy az lehet ez pedig szerintem Viachaslau Bokhanban benne van !Vagy még akit eltudnék képzelni a Kielcéből  Artsem Karaleket csupa szív mind elől és hátul is használható játékos! Mindenesetre elsőnek szerintem rendbe kéne tenni a védekezést aztán utána mehetnénk feljebb !Jah és én a finar 4 elengedném akár pár évre is  is de építsünk fel egy olyan csapatott akinek  tiszta szívből tudunk szurkolni és azonosulni akik szerethetőek . Ez mindennél fontosabb !

Előzmény: birka_zoli (3920)