Paco155
2021.06.13
|
|
0 0
217780
|
Akkor már inkább a fehéret nézd meg. A hirdetés címében nem szerepel, de az is Ti. A címkék a felni, a fékek legalábbis ezt mutatják. A tükör színe nem stimmel de abból kérhetett fehéret az antracit helyett. Cserébe az egy sokkal jobb autónak tűnik minimális pluszpénzért. Parkolóradar és xenon biztosan van benne pluszban. Ráadásul nem osztrák hanem svájci. És ami a legfontosabb, hogy ez egy sokkal őszintébb autó, a vezetőoldali ülésen szépen látszik a kopás. (Ilyennek kell lennie, az enyém már 85 ezernél kopott volt amikor megvettem, és még nem láttam olyat ami nem volt kopott. A kormányt ennél is festették vagy fotosoppolták. Valószínűleg festették. Az is kopik nincs ezzel semmi baj, kevés pénzbe kerül a kereskedésnek és sokat dob rajta.
Állapotfelmérés/idő. Szerintem az a kereskedés amely enyi munkát öl bele egy autó fotózásába, ráadásul csak Alfa/Fiat van náluk a listában, nem pedig minden is, ráadásul előre be van regisztrálva és le van rendszámozva minden autó, nem pedig úgy hogy majd ha megveszi valaki akkor előleget kérünkt a regadóra - ahhoz nyugodtan oda lehet menni, nem egy most nyílt murvás telken lévő valami. |
Előzmény: Glenbenton317 (217779)
|
|