falco Man Creative Commons License 2021.06.12 -8 1 3199

Gasperrel és Milossal talán a közeljövőben, én úgy tudom, hogy ezen a téren már nagyon közel vannak az álláspontok.

A játékoskeret pedig július végén és augusztus elején fog elkezdeni kialakulni, amíg Beni és Szili nem döntött, addig nem fogunk lépni a légiós piacon. Tobbiek pedig adottak. Ha minden így marad, csak egy picivel fog csökkenni a csapat költségvetése, ami nagyon jó hír.

Barac témára visszatérve: Lehet, hogy nem fogalmaztam vele kapcsolatban teljesen érthetően, igy jobban leírom a gondolataim. Véleményem szerint ha Kovács Beni a kötelező 20 perc játékidőből kap minden meccsen 12-13 percet, akkor a szezon végére elérhető lett volna neki az a szintű segítség, amit Barac adott a csapatnak.

Boris egy tökéletes ötödik számú légiós bármelyik csapatban, ezzel nem lehet vitatkozni. Ugyanakkor nekünk jovore erre van a legkisebb szükségünk. Kezdő négyesnek ugye nem elég, cserenek pedig ott lesz Benedek, akiből ki lehet nevelni egy újabb meghatározó magyar játékost, akar hosszabb távra is nekünk. Én remelem, hogy ő lesz az első számú fiatalunk jövőre. Tehát itt kilőve. Azt tudni kell, hogyha mind a 4 válogatott játékosunk marad, akkor ismét 4 legiosunk lesz, ha pedig valamelyik távozik, akkor helyette fog jönni egy ötödik légiós. Keller melle/mögé fog érkezni külföldi, egy kezdő meghatározó négyes,  egy jól védekező mezőnyember és egy 3/4 Ford típusú játékos. Ezen felül ötödik légiós pedig Beni és/vagy Benke távozása esetén adott posztra. Ez nyilván az én verzióm, lehet Gasper/ új edző teljesen máshogy fog gondolkozni, de tavaly is azért többnyire eltalaltam az igazolando játékosok stílusát.

Ebben a csapatban én nem látom Barac helyet, ennek pedig legfőbb oka a fiatal szabály. Ha ez nem lenne, nálam is bármikor helye lenne a jovo évi csapatban.

Előzmény: RJBarrett (3198)