Állítólag Szegeden JCP csak most kap ajánlatot a folytatásra amúgy és Parrondo is képben van, mert Pastor továbbra is teljes teljhatalmat kér, viszont talán most szabnának neki korlátokat(a válogatott gerince márpedig Szegeden kell játsszon). Amit én látok, hogy a 3 irányítóból egy fölösleges. Emlékszem, Gulyás István mondta a Breszt elleni meccs után, hogy teljesen tudatos volt, hogy két irányítóval álltak föl, olyan nincs, hogy egy csapatnak három irányítója legyen egy mérkőzésen belül. Ha a Veszprének tényleg számít az, hogy valaki világ életében a Veszprémben szeretett volna játszani, nem kérdés, hogy Lékai az egyik, akit meg kell tartani. Ez szerintem így is van. A másik ilyen ligetvári. Neki is meg kell adni azt az esélyt, amit ebben a szezonban nem kapott meg. Kezdetnek jó.
Mirko felesége mondta továbbá, hogy a veszprémi öltöző hangulata nem jó, a játékosok fúrják egymást, mindenki hajt mindenki barátnőjére, feleségére, nekik is ebből lett elegük.
Parrondo szerintem nem fogja amúgy vállalni, vagy csak olyan feltétellel, hogy a 2021/22-es szezonra semmilyen elvárás nincs a csapattal szemben, mert ez a keret amíg a csapategység helyre nem áll és szerkezetileg sem lesz rendben, addig nem alkalmas F4-re. A bajnokság azért kérdéses, mert Szegeden vérfrissítés történik, új csapat épül, aminek mindig van kockázata.