birka_zoli
2021.06.07
|
|
-1 1
3723
|
Lékaival és Ligettel senkinek semmi problémája, igaz voltak már jobb sportformában is. A közönség meg nem magától lett finnyás, hanem az elmúlt 30-40 év tette őket ilyenné, mondhatni a csapat finnyásította el őket! Minden hasonlat sántít 1 kicsit, de olyanok mint kábé a real v a barca szurkolói, hozzá vannak szokva a minőséghez és az eredményhez. Roli meg talán sosem érezte itt jól magát, sztem őt korábban nyomta a nagy tét, talán most a pályafutása végefelé tanulta meg ezt jobban kezelni, de tény, h fontos meccseken nem brillírozott, és amúgy meg a balfasz Vranjes üldözte el innét. Nem tudni mi lesz, megint elmegy egy év, de egye fene, csak legyen egy normális jövőkép, de sztem jövő májusig itt semmi nem fog nőni, akkor dől el a pénzcsap sorsa, vagy bezárul és akkor jöhet a kis veszprém, v esetleg mégjobban kinyílik és akkor tényleg fel lehet építeni a világ kleggazdagabb-legjobb klubját, de ehhez meg kell találni 1-2 olyan megbízható profi háttérembert aki garancia erre, és akkor akár maradhtnak is a kirakatemberek. Igazából Szilágyira gondoltam a Kielből, de hülye lenne eljönni onnét, de meg kell találja a Veszprém a saját Szilágyiját, mert Nallacinak ez nem megy, lássuk be. |
Előzmény: objektív3 (3718)
|
|