Tomek 87
2021.06.05
|
|
-1 0
3581
|
Itt az a baj ha egy sport igazgató egy Markussenben vagy Shishkarevben lát valamit .Ha ezek az igazolások nem üzleti szempontból szövöttek akkor nagy gond van lesz a jövőben is e-téren.Nemrossz játékos egyik sem egy bl középmezőnyt vagy lejjebbi pozíciót megcélzó csapatba még talán beférnének. Itt szerintem más lehetett inkább üzleti .Markussen esetében szerintem a JISK kérése lehetett mint szponzor és mint dán székhelyű cég hogy ő jöjjön ide.De szerintem az még nagyobb hiba a vezetőségtől ,hogy ezt a nemigazán működő(elöl-hátul) csapatott nem erősítették meg .Sőt elllenkezőleg még hosszabítottak jó pár 30+ játékossal.Ami még nem is lenne feltétlen baj( bár..)de így egyszerre fognak kiöregedni úgy játékosok ,hogy közbe sehol nincs beépítve közbe fiatal játékosok.Igy nehéz lesz egy jó csapatott kialakítani az elkövetkező évekre.Mindenesetre valami változás kell az biztos és meglátásom szerint az ,hogy az edzőt lecseréljük nem sokat fog változni ez a helyzet!Csak hát varjú a varjúnak ... Csík úr és Grande is elvan mint a befőtt senki az ég világon nem kéri őket számon . |
Előzmény: Gozo (3580)
|
|