viktor5000000000 Creative Commons License 2021.06.03 0 1 51

Ez nem a török klinikák problémája, és nem csak a hajbeültetéseket érinti. Általában más esztétikai beavatkozások esetében, mint pl. orrplasztika, mell-, ajak- és más plasztikai műtétek, sem alakul az eredmény mindig az elképzelések szerint. A sikeres eseteket hirdetik és hallgatnak a sikertelenekről. Ez az egész világon így megy. Probléma lehet egyrészt az orvos hozzáállása, tapasztalata és esztétikai érzése, másrészt a beteg egészségi állapota és a műtét utáni folyamat. Ezért nem igaz, hogy ez csak Törökországban történik, mert mindenhol előfordulhat. Éppen ellenkezőleg, abban igazad van, hogy itt a nagy klinikák párhuzamosan több eljárást végeznek egyszerre, ami azt jelenti, hogy az orvosoknak, akik napi szinten végzik a beavatkozást, igazi szakértőknek kell lenniük. Matematikai szempontból, ha megnézzük, minél több beavatkozás, annál több tapasztalat és kevesebb elrontott műtét, vagy fordítva, kevesebb beavatkozás, kevesebb tapasztalat stb. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy fontos tapasztalt partnert és bevált klinikát választani. És ha te úgy gondolod, hogy nem ez a helyzet, az a te dolgod, de akkor nem tudsz számolni :)

Nekem személy szerint nagyon negatív tapasztalatom van egy magyar orvossal. Régebben volt már, és megvolt az okom, orrplasztikát akartam végeztetni. Körülbelül két évig gondolkodtam melyiket válasszam a szakértők közül, majd döntöttem, a referenciák szerint a lehető legjobban, de sajnos az ellenkezője igazolódott be. Megtaláltam az orvost, átestem a műtéten, elszenvedtem a lábadozást, mindezek után lepődtem meg igazán. Visszamentem az orvoshoz és korrekciót kértem, de ezúttal sem volt képes elvégezni azt, amiben megállapodtunk. Az orrom még mindig oldalra áll, és mindegyik oldalról másképp néz ki. Mint kiderült, ez az orvos nem az orrplasztika, hanem a mellplasztika szakértője volt, amire jó értékelései voltak. Ezeket az értékeléseket felhasználva hirdette magát más beavatkozásokra is. Valószínűleg nem volt elég tapasztalata ezen a téren, és így alakult

Előzmény: Gabivagyok11 (48)