Bakancs4
2021.06.03
|
|
-1 1
48932
|
Szerintem is , csak valószínűleg egységesíteni akarták a 4 betű 3 szám ( összesen 7 karakter) rendszert . Ettől függetlenül jódarabig vegyes marad , mert a régi 3 betű 3 szám rendszert ha nem piszkálják akkor azok még sokáig elhúzzák . Persze valószínűleg az lesz : ha majd túlsúlyba kerülnek a 7 karakteresek akkor egyszer csak kitalálják , hogy ilyen olyan határidőig le kell cserélni a régi rendszámokat . Ahogy arra már volt példa a 2 betű 4 szám szisztémánál . De ez volt a régi forgalmikkal : a régi szürke könyvecske egy darabig együtt élt a kétlapos zölddel ; majd a kétlapos zöld tarthatta magát egy darabig , miközben már az újakra a törzskönyves rendszert járta . Aztán egy idő után jött a határidő : ha betelt , ha nem , cserélni kell . Erre határozottan emlékszem , mert érintett voltam benne : akkor adtam el a 250es ETZ.met egy barátomnak , nem kellett átírnia . Mondtam , hogy használja nyugodtan , van több mint egy éve . Jövő nyáron megy műszakira és akkor mindenképpen okmánycserés lesz . Addig döntse el -- megtartja ( de akkor írja át egy füst alatt ) vagy eladja ; ez utóbbi esetben a mostani átírás kidobott pénz lenne . EGyébként nem sokat használta a motort és eladta .
Az érdekes kérdés : ha valamelyik mopedre "A" rendszámot ( csík formátum ) tesznek akkor is ragaszkodnak a S vagy R kezdőbetűhöz ? |
Előzmény: WooDoo (48931)
|
|