Vulcan0 Creative Commons License 2021.06.02 -1 5 3173

Barac visszavonulását én is nagyon sajnálom. Nekem is szimpatikus és egy alázatos játékosnak tűnt. Amúgy totál Balmazovic deja vu-m volt vele kapcsolatban. Őt is nagyon szerettem. Még csak most indul el a játékos piac meg minden, de én Evant azért marasztalnám. Igaz nem volt akkora extra mint két éve, de ebbe annyi minden beleszólhatott. Sérülés, korona, karantén. Plusz ismeri a közeget, a játékosokat, a magyar bajnokságot és van BL tapasztalata. Zoli, Ákos és Kovács Beni ugye adott. Dancseccsal is meg kellene egyezni plusz még egy fiatalt szerződtetni. Benire és Szilire rátérve pedig. Nyilván mindenki azt szeretné ha mind a ketten maradnának. A legrosszabb eshetőség ha egyik sem marad. Én ettől az eshetőségtől sem rettegek. Szerintem a vezetőség megfogja oldani a szitut és a BL indulással nem lesz nehéz épkézláb magyart idecsábítani. Az egyik vágyam az nekem is Rosco Allen lenne, de az se lenne rossz ha ez a Golomános vonal igaz lenne. Gaspert és Milost is maradásra kellene bírni, bár én azt hallottam, hogy Gasperrel elég jól halad a tárgyalás és én úgy gondolom, hogy a két edző együtt maradna szóval ezzel Milost is megtartanánk. Légiósokra rátérve pedig ugye mondtam Evant, én keresnék egy a tavalyi Lake-hez hasonló rooki amcsi centert, én visszahoznám Curry-t, akit elvileg nem kellene nagyon győzködni. A kívánság listámon lenne még Varnado. De persze még felesleges spekulálni. Úgyis hetek kérdése mire bármi hír érkezik. Mindenesetre érdekes volt olvasni a ti meglátásaitokat is. Sok mindenben egyetértek néhanyatokkal. Remélem ősztől újra egy sikeres szezonunk lehet. Ha már úgyis írok akkor szeretném megköszönni a Falco történetének legjobb szezonját minden játékosnak, edzőnek, a szakmai stáb tagjainak, a vezetőségnek, a városvezetésnek és a szponzroknak. Meg persze NEKTEK is. Köszönöm, hogy együtt szurkoltunk jóban-rosszban és, hogy mégjobban feldobtátok ezt a szezont. Akármit is hoz a jövő, ezt a csodás szezont senki nem veszi el tőlünk.

#együttsikerült

Hajrá Falco!💛🖤