CrazyBasket Creative Commons License 2021.06.02 -2 3 3163

Sajnos Barac valóban abbahagyja, legalábbis jövőre fixen, mivel visszamegy az egyetemre befejezni a tanulmányait, pedig ő kapott egyedül szerződésajánlatot a csapattól! Persze lehet hogy közben Evan is kapott már, vagy kapni fog, azt teljesen megérteném! Andersonnál egyértelmű, hogy meg kell neki köszönni a játékot és sok sikert kívánni neki a folytatásra! Én nálam Lake is egyértelmű távozó, idén amikor egészséges volt is katasztrófális volt a hozzáállása és a játéka nagy része sajnos! Helyette egy rookie nem top egyetemről jövő nagyon atletikus és jó izomzatú amerikait próbálnék igazolni az Ákos mögé, ha a Golomán vonal nem lenne valós! Ha Beni vagy Szili megy azt még lehetne pótolni egy 5légiósos felállással, de ha mindkettő megy, akkor muszáj lesz legalább még egy használható magyar játékost szereznünk, és a BL kártya mint aduász most is nálunk van! Én pl egy Keller Ivánt simán eltudnek viselni ha mind a két fiú megy!(remélem egyik sem, vagy legalább csak az egyik!)

Illetve minimum még egy használható u23-as szabályba beférő fiatalt kellene találni! Bele illene a koncepcióba a Somogyi a DEAC-ból, aki szóvan elvileg elígérkezetz hozzánk korábban, de mivel a Kovács Adrián repült onnan, nem tudom az új edző mennyire tudja befolyásolni, és mégis maradásra bírni!(a volt soproni görög) Debrecenben rohadt sok a lóvé, de pl európai porond nemlesz tehát ezt szintén ki tudnánk használni mint ütőkártya!