Osztom a véleményed, a magyar játékosokat és részben a légiósokat illetően is. Az egész szezonról elmondható, hogy a magyarok hozták leginkább a formájukat, nyilván ehhez kellett, hogy legyenek légióscserék, sajnálatos sérülések is. Ákos leigazolását évközben is komoly fegyverténynek tartottam, jó így nekivágni az átigazolási szezonnak, hogy ők ketten Zozóval biztos pont. Utóbbi teljesítményét már nem is érdemes említeni, nálam már olyan magasságokban jár, ahol előtte csak 1 ember a Falco életében. Beni és Szili távozása külön-külön is érvágás lenne, de pont abban a korban vannak mindketten, amikor érdemes ezt megpróbálni, mindkettejükben megvan a potenciál is, szurkolok nekik, de közben azt is kívánom, hogy menjünk egy teljes szezont ezzel a magyar kerettel és célozzuk meg a BL továbbjutást. Viszont amilyen magabiztosan Beni nyilatkozott a külföldi folytatásról, nagyon meglepne, ha nem lenne már konkrétum és nem sikerülne neki.
A légiósok közül én Evan-t marasztalnám, nem hozta a 2 évvel ezelőtti formát, de ha jól tudom, őt komolyabban elérte a covid év közben, nem tudjuk ez milyen hatással lehetett rá. Az az érzésem, hogy az ő esetében - meg nyilván úgy en bloc az igazolásoknál - a pénztárca határozza majd meg, hogy hogyan tovább. A BL indulás azért neki is vonzó lehet. Ahogy korábban írtam, nálam Dickey és esetleg Thames lenne az az itthoni légiós, aki szóba jöhetne, ugyanakkor azt is gondolom, hogy a magyar mag esetleges egyben tartása, újabb igazolás esetén el kell indulnunk a rookie vonalon is. Gasper alatt eddig egyedül Lake volt ilyen igazolás, lehet, hogy idén nagyobb kockázatot kell vállalnunk. És ha már magyar mag, azt meglepődve olvastam a vendégkönyvben, hogy nálunk szóba került Golomán leigazolása, ez nekem teljesen új és nem tudom, van-e egyáltalán bármilyen alapja, realitása.