birka_zoli Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3454

Mki legyen jövőre? A csapatot nyílván nem lehet lecserélni, de pár léhűtőt el lehetne küldeni. Ebben a sorban első Siskarjov, jöjjön helyette vki magyar, aki tud védekezni is, és a második meg Manaszkov. Sztem még 1-3 évig simán top szinten elviszik a szélt Gazsi és Strlek, csak ne sérüljenek meg, de nekik sztem egyértelműen jót tenne a kimondott elsőszámú poszthely. Aztán a három beállóbol 1 maradjon, a mostani Nillson és Blagó nem erősségei a csapatnak, a legtöbb a brazilban vsn, Ő maradjon és tudom rosszul hangzik, nrm ér nevetni, de jöjjön a csupaszív Sipos igenis no1 védő, és a kis Roska vagy Vajda Huba, belőlük meg lehet próbálni új Bánhidit formálni. Jobb lövőben maradjanak még, de előszerződést kellene kötni Máté Dominikkal. Bal lövőben meg legyen Lauge, Ligetvári, Nenadics, középen meg Mahé és Máté, Nyikolaj out.

Nallaci elmenetele esélytelen, ezért az edzőt lehetne lecserélni, jöjjön Gulyás és Csema, a válogatott mellett simán elvinnék ezt, van tekintélyük és értenek is hozzá.

Ha ők nem akkor kipróbálnám az Ilics-Iváncsik kettőst.

Szerintem!