Persze hogy nagyon érdekel, az általad készitett Banzuke, viszont nincs gyakorlatom abban, hogyan
tudnánk mail-cimet cserélni,
Terunofuji féle költői kérdésre adott válaszod, számomra tökéletes, viszont talán mégsem alaptalan,
amit felvetettem.
Teru olyan sumot- mutat be, amihez rendkivüli erő kell, még a versenytársaihoz képest is. Nagyon
sokat - komoly és súlyos sérülést - kockáztat mindig. Ráadásul ellene mindenki mindenféle különle-
ges dolgot ki fog próbálni. Több százan fogják tanulmányozni mi lehet a gyengéje. Yokozunaként
az élet a korábbinál is durvább húsdaráló. Ne legyen igazam, de nem gondolom, hogy ő éveket ki-
birna ebben ez iramban, mint ahogy HAKUHO vagy ASHASHORYU.
Továbbá úgy sejtem, volt rá példa (KAIO) akit egyébként nagyon kedveltem, aki ott állt a YOKO-
ZUNÁVÁ válás küszöbén, de talán belátta, nem tud Yokozunához méltó 11,12,13,14-es gyözelme-
ket produkálni, és nem vitte túlzásba a vágyait. Pedig imádták és hajtották őt a japánok.
Takakeisho esete valóban más, rajta ott a nyomás (belülről is, kivülről is). Ő nem tehet mást, ha
kell az életét is fel kell áldoznia azért, hogy Yokozunává léphessen elő, akár képes rá akár nem.
Talán érdekes példa Tamawashi-é. Mikor legutóbb tornát nyert, a sajtó azt firtatta, hogy ráhajt-e
arra, hogy a következő tornán is olyan eredményt produkáljon, ami által Ozekivé lphet elő. Nagyon
érdekes választ adott: Azt mondta, ahhoz, hogy Ozeki lehessen és maradhasson, olyan kemény
edzést kell, kellene csinálnia, amit szerinte a szervezete, teste, egészsége már nem birna el. Örülne
az Ozeki rangnak, de úgy érzi, a jelenleginél nem tud és nem akar többet tenni.
Nos a fent elmondottak miatt tettem fel a költői kérdésemet.