Mindezzel együtt, amit az előbb leírtam, úgy gondolom, hogy most, a Nagoya Basho alkalmával készülő Banzuke-listában páros számú Sekiwake (Takayasu és Mitakeumi) és ugyancsak páros számú Komusubi (Wakatakakage és Meisei) fog majd szerepelni. Mégpedig amiatt, amit az előző hsz.- omban írtam, azaz egyetlen Sekiwake és Komusubi se szerepelhet magában, illetve Wakatakakage számára a lista-készítő
profik ezúttal még nem fogják megelőlegezni a Sekiwake-rangot, ámde - miután Komusubi-ként viszont
nem maradhat egyes-egyedül (és ez lesz Meisei nagy szerencséje) - így ketten, egyidejűleg kerülhetnek
ebbe a Sanyaku-csoportba. Én már - igaz algoritmus nélkül, de hosszas tűnődést követően, meg is írtam
a saját magam által elképzelt Makuchi és Juryo Banzuke listámat a Nagoya 2021.- re. Ha és amennyiben
érdekes lenne ez a számodra (és - mivel nem látható publikus mail-címed itt a fórumon), egy számomra
küldött email-od viszont - válaszaként, egy levél mellékleteként - el is küldhetem neked tanulmányozás
céljából mind a Nagoya 2021. Makuchi, mind pedig a Juryo Banzuke - tervezetemet. Ha így érdekel, egy következő válasz hsz.-ban írd meg és akkor megadom neked azt a mail címet, amelyen elérhető leszek.