_Espada Creative Commons License 2021.05.28 0 4 3129

Ha jól tudom, Okorn maradni fog.

Szili szerintem menni fog, és ő olyan típusu karakter, mint Márko, élvezni is fogja.

Remélem Beni marad, szeretném látni még egy évet fejlődve a csapatban, mint elsőszámú irányító.

Nálam ő volt idén a csapatunk embere,persze Zozó mellett.

Nála valahogy azt érzem, hogy sokat számít a közeg, az otthonias légkör, és egy külföldi próbálkozással úgy végezheti mint Zozó.

Lutri, mert kell egy szinthez mérten lévő csapat,nem szabad túllőni, egy edző akinek fekszik a stílusa. Nézzük Govenst /Okornnal/Albában, illetve Szrecskoval.

Vagy itt nálunk az Anderson példa, nagyon magas szinten összetett a külföldi karrier kérdése.

Uborkaszezonhoz saját vágyam:

Barac, Bruinsma megtartása. Előbbire nagyobb az esély, számomra egyik legfontosabb láncszem lenne jövőre is.

Hooker visszacsábítása. Tudom, lehet lesznek jobb kérői a német kitérő után, de egy próbát megér, őt tartom az egyik legjobb védekező egyesünknek.

Vagy pedig Curry, minden szempontból jobb opciók lehetünk neki, szívesen visszajönne, ez 100%.

Okorn vágya egy igazi irányító volt, Beni előlépett azzá, így mögé/mellé nyugodtan elférne a két játékos közül az egyik.

Ha Benke menne, helyére pedig jó lenne Brown, védekezésben,támadásban is nagyon jó.