_Espada
2021.05.24
|
|
0 4
2994
|
Gasper Okorn : : Nagyon kemény meccset játszottunk. Nagyon idegesen kezdtük a mérkőzést. Úgy éreztem a fiúk túlságosan felfogták, mekkora a tét. Sok kihagyott dobásunk és eladott labdánk is volt, amivel élni tudott a Szolnok. Szeretném megköszöni a csapatomnak, hogy megmutatta, mekkora tartása van. Tudom, hogy az este végére már senki nem fog emlékezni erre a meccsre, de ezt el kell mondanom. Hatalmasat küzdött ez a csapat ebben a szezonban, amikor minden rossz összejött. És mi mégis itt vagyunk. És küzdünk az utolsó - utáni pillanatig. Nincsenek szavak, de egyet megígérhetek, mindent meg fogok tenni, hogy szerdán fel tegyük az I-re a pontot. 50-50% lesz nyerni, ez egy 5m meccs, ahol bármi megtörténhet. Ma játszottuk az idei szezon utolsó hazai meccsét, ezért szeretném még egyszer megköszönni ezt a mai napot, illetve a 3 évet Szombathelynek. Beleszerettem ebbe az Arénába!
Több mint valószínű,hogy új edzőt kell keresni, aki legalább ezt a szintet meg tudja ugorni. Remélem új névvel rukkolunk elő, és nem a szokásos keringőből válogatunk. |
|