Eladó egy komplett MILC fotós felszerelés. Nem mindenáron eladó.
Olympus E-PL9 váz + Pancake 14-42mm EZ-M1442 obi + OLYMPUS M.Zuiko 45/F1.8 obi + Olympus M.Zuiko Digital ED 30mm f/3.5 macro obi.
Abszolút karcmentes, újszerű. Az LCD-n 0 perces korától fólia. Közel 2 éve vettem a fotoplus-ban. A gépben mindössze 6.000 lövés van, ebből a makró és a nagy fényerejű csupán ~500 összesen, a képek általában a palacsinta obival készültek.
Egy kis fotós válltáska szolgál a teljes cucc könnyű és biztonságos szállítására. Amit még adok hozzá: Olympus plusz akku (így 2 eredeti akkuja van), 16GB Sandisk Ultra microsd kártya + SD adapter, eredeti dobozok.
Erre a verzióra alkudhatsz valamennyit. Ha viszont az általam kért árat (300e) megadod, akkor adok még grátisz egy Sandisk ExtremePro 128GB SD-t is, 4K rögzítéshez + 1 Hama Magnum Digilight LED vakupapucsba tehető videolámpát + Nikon lencsetisztiítót (ezek 1 külön képen láthatók).
Csak ennek a 3 dolognak az új ára bőven 35 felett van (nekem 50ben volt 2 éve) Az alapgép új ára a palacsintaobival 200 körül van, a másik 2 obi pedig darabja 100 felett van. A táska, plusz akksi és memóriakártya 25 körül lenne, a grátisz (ha nem alkuszol) pedig 35 felett. Így egy 450 ezer értékű cuccot kapsz, de én csak 300at kérek érte.
A képeken láthatók a sorozatszámok. Nagyon jó képeket készít, de most a pénz jobban kell sajna.