Bandre Creative Commons License 2021.05.23 -13 2 2888

:D Azért ezt már ne :D

Mindig vannak esélyesek, minden szezon előtt, ez az egyik fő játéka a fórumoknak, nem tudtad? De nem mindig az esélyes lesz a bajnok, szerencsére, mert különben a fórumok alapján előre ki lehetne osztani az érmeket és játszani sem kellene. Azt, hogy a Falco a legesélyesebb, az mindenki számára egyértelmű volt szezon előtt is, közben is. És lehet, hogy még most is.

Nem kell azon pörögni, hogy mennyi sérültetek van, mivel ti sem szoktatok túlságosan megértőek lenni más csapatok ilyen problémáival kapcsolatban. Érdekelt benneteket, hogy két éve a Szolnok milyen példátlan sérüléshullámmal küzdötte végig a szezont? Vagy az, hogy a Körmend elveszítette a kezdő centerét? Vagy a tavalyi szezonnal kapcsolatban hányan kijelentettétek, hogy elvettek tőletek egy bajnoki és/vagy kupagyőzelmet? Akkor ki lehetett előre jelenteni, hogy ti vagytok a legjobbak? Most nem? (A tavalyi egyébként egyáltalán nem lett volna lefutott, az a Körmend kurva jó volt és egyre jobb, kár, hogy pont a szombathelyi meccs előtt fújták le a szezont. És abban pedig egyetértek veletek, hogy korábban Delas-szal sem vertünk volna meg titeket a döntőben. - De ez is mind ESÉLYlatolgatás, ki tudja, mi lett volna?)

Ahhoz, hogy valaki nyerjen, másnak veszítenie kell. Nem a szezon előtti jóslások miatt, hanem a költségvetés, a keretek erőssége, a (szerintetek) sztáredző Okorn, és a mutatott játék miatt, igenis, kudarc lesz, ha nem húzzátok be a bajnoki címet. Mint ahogy - ha bekövetkezik - annak is fogjátok megélni. Ha már a Falco Magyarország egyik meghatározó csapata, akkor igenis, annak megfelelően a szurkolók is bírják elviselni az esélyesség terhét. Ezért is sokkal szimpatikusabb nekem pl. Zizou hozzáállása, és szerintem is, még mindig legalább 50% esélyetek van a végső győzelemre.

De ez a szerecsenmozsdatás előre, ez szerintem kurva gáz. (Főleg tőled, aki iszonyú elfogult szokott lenni a csapatával...)

Előzmény: falco Man (2885)