Melyik GTV-k, alfino?
A legszebbek IMHO a régi GTV6-ok.... az volt az igazi. Echte Grand Turismo. (http:///www.gtv6.org) Háromliteres V6-ossal lehetett igazán brutális, de nekem elég lenne egy kétliteres gép is.
Csakhát hiába viszonylag olcsó (<400 000), ha egyrészt szinte lehetetlen jó állapotút találni, de még ha találna is az ember, ki a fene tud olyat karbantartani? A szervízben gondolom semmivel se tudnak többet róla mint én, nekem meg nincs itthon egy komplett műhelyem. Van valakinek régi GTV6-a?
Apropó szervíz. A 145-ösünk a Boldizsárhoz jár, eddig szépen gondját viselték. Igaz, ehhez rendszeresen biztosítottuk a műhelyfőnök jóindulatát...
De gyönyörűek a régi GTV6-ok. Néhány hete láttam a Budafoki út - Bertalan Lajos u. sarkán egy '79 körüli darabot, hát az maga volt a tömény szépség. Égő vörös kaszni, króm függelékek, a műszerfal pedig a vezető előtt egy kb. akkora egység volt, mint a régi kis Polskik kombinált műszere.
Abban volt a fordulatszámmérő. Minden más a középkonzol tetején...
Lehidaltam attól a kocsitól, persze nem magyar rendszáma volt. Nem csoda hogy már rajta volt az Autóház Boldizsáros névjegy az ablakán a telefonszámmal, de hülye lenne a tulaj eladni.
Ha mégis, ÉN TÖBBET ADOK ÉRTE!!! :)))