Welsi22 Creative Commons License 2021.05.22 -19 3 2883

Nem olvastam, mert ritkán szoktam. Olyankor leginkább, amikor Szolnok-Falco érintettség van.

Ez a szöveg a tipikus blablabla. Amit írtál egyrészt nem volt régen másrészt az, hogy történnek dolgok (sérülés, eltiltás, formahanyatlás) mindig benne van a pakliban. Írhattad volna azt is, hogy abban az esetben, ha ideálisan tört3nik minden akkor... Nem írtad. Kijelentetted, ahogy azt is, hogy a háttérben már megy az ügyeskedés, hogy Cakarun játszon. Nem játszott, szinte két meccsen (80perc). Most pihent lesz. Örülök neki, hogy nem mondod a gyerekeidnek, hogy ilyen keményen fejeljék szét az ellenfelet (csík lett a következmény), de azért azt se mond nekik, hogy ilyen esetben Váradizzanak, mert megüthetik a hátukat.

Egy dologban viszont igazad volt. Szolnokról 4postagalambot indítottak Szombathelyre, hogy megfélemlítség Váradit. Mind a négyben fekete boszorkányos nyomda volt.

Akkor itt most eltűntem, mert látom zavarom a nagy szombathelyi egyetértést. Cseszegessétek ti Váradit, ahogy tettétek. Nem keresem vissza a hsz-t. 

Szép estét mindenkinek.

Hétfőn pedig nem bak, ha a rosszabb nyer, de az mi legyünk

Előzmény: splity24 (2879)