Teru yokozunává előreléptetésénél értem amit mondtok, viszont korábban Ő már volt Ózeki,
ráadásul több tornán keresztül.
Ha az a szabály, hogy közvetlenül az előléptetés előtti legalább 2-3 tornát Ózekiként kell
teljesitenie, akkor még világosabb számomra, hogy most az előléptetés nem aktuális.
Amúgy köszönöm az észrevételeiteket, kritikátokat. Nekem hasznosak és megbecsülöm őket,
nemcsak most, hanem ezután is.
Nem tudtam, hogy a fő székbiró fülére mondja a videos hogy mit látott, viszont csak jobb lenne,
ha székbirók ismét megnézhetnék a mérkőzés vitatott pillanatait és nem arra hagyatkoznának,
hogy mire emlékeznek. Amúgy a hajhúzást illetően , és több monoi-s döntéssel nem tudok a
saját igazságérzetem szerint egyetérteni.
Nem vagyok japán. Nem mondom, hogy a nézők ilyen esetekben öntsék le sörrel a birákat, mint
nálunk focimeccseken, de legalább ne tapsolják meg a hibás döntéseket.
A mai Teru - monoi is érdekes volt. Elfogadom, Teru előbb érte a földet, de itt is egyértelmű
volt, hogy az utolsó értelmes, eredményt befolyásoló akciót Ő inditotta, csak nem volt elég
bátor ahhoz, hogy ezután fejre essen. A döntést csak-csak elfogadom, de nem jó szivvel.
Egy redo szimpatikusabb lett volna. A mai napon is, nagyon üde szinfoltnak találtam
Wakatakage birkózását.