erobika Creative Commons License 2021.05.21 0 0 974

Kedves Játékostársaim!

Nehéz döntésre szántam el magam, de meg kellett tennem. Abbahagyom a labirintust. Szívem szerint még játszanék, de az eszem azt mondja, hogy "Most hagyd abba!" Mint tudjátok, délután 6 órás műszakban dolgozom, plusz az utazás, a háziasszonyi teendők, a civil szervezeti tisztségem és hétvégeken az unokák, egyszóval eddig is leterheltséget jelentett ez a játék. Kipróbáltam magamat, és nem olyan rossz az elért eredményem. Hét csillagig sikerült felküzdeni magam - igaz, csak egy rövid időre - de már akkor abba kellett volna hagynom. Szebb lett volna a távozásom.  :) Így viszont sikerült visszaküzdeni magam 4*-ra.  :)

A játékban kezdetektől fogva nagyon zavart a sok hülye, értelmetlen kérdés, amit először próbáltam megjegyezni, de nem éri meg , mert teljesen felesleges az ilyen információkat elraktározni. Csak a továbbjutáshoz kellenek. Elsősorban a gondolkodásomat igyekeztem kicsit felgyorsítani a játékban, ami egy kis részben sikerült is.

Aki memóriafejlesztésre használja a játékot, annak viszont kiváló.

Én meg vagyok elégedve az itt elért eredményeimmel. kihoztam magamból a maximumot ezalatt az idő alatt. Kb. erre vagyok képes. Egy kis erőlködéssel talán magasabbra juthatnék, de nincs értelme. Eddig játék volt, az meg már nem lenne az.

Mindannyiótoknak kívánok további jó játékot, amíg élvezitek, és további sok sikert! (A bajnokságot még becsületből lejátszom, de aztán vége)!