birka_zoli Creative Commons License 2021.05.21 0 1 3409

Majd pár nap múlva Nyunyókanéni értetlenül mondja, h vmiért megnőtt a cucc koncentrációja a veszprémi szarban! Hát nem csek ez lesz ott a szarban, hanem mi is, sőt már ott vagyunk jó ideje!

Nagy Lacit mint játékos szerettem, de amióta a jövőjét építgeti egy közhelyes semmilyen nyálgép jólöltözött ficsúr lett, a pénzgyár reklámarca!

Ez lett a következményeknélküli-urambátyám-mifiunkkölke országban a mi Csapatunkból, szégyen és gyalázat! Semmi nem fog itt történni, ha az edzőt elküldik, az beismerése lenne annak, h vmi nem jó, és azt nem lehet, mert itt minden szép és jó és tökéletes! Azt nem tudom, h NL mit csinál, a múltkori F4-en mondta, h az edző dolgába nem szól bele, de akkor ki felel a szakmai munkáért? Egy ördögi kör ez, lehet egymásra mutogatni, v inkább kussolni, majd elmúlik. A bajnoki címet talán behúzzák, de jobb lenne az is menne a levesbe, kit érdekel, azzal csak takaróznának.

Tudom ez nem idevaló, de lehet ennek 2022 tavaszán lesz vége, utána majd másra kel az aszfaltpénz, addig még van egy évünk és reménykedünk.

Előzmény: Veszpremi (3407)