Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.21 0 3 3405

sajnos ez így van minden szavad igaz!És sajnos egy darabig így is marad... Tegnap nekem visszajött ez az érzés amit régen éreztem de nem a játékosok hozták vissza rövid ideig hanem a nézők és a hangulat ! Személy szerint úgy gondolom ,hogy sok mindenen változtatni kellene pl az igazolás politikán.Ész szerűen kéne igazolni sok mindent szempontot nézve pl életkor- játék tudás-és ,hogy valaki mennyire csapatjátékos mennyire illik a csapatba nem az alapján választani játékos ,hogy valaki egyénileg mennyire jó ide komplex játékosok kellenének és ésszerűen felépíteni egy csapatot kezdve a védekezéssel ami nálunk mindig is egy erős egység volt és az alapot adta a csapatnak.És ami a legfontosabb szerintem célként nem szabadna megfogalmazni még a final 4 se főleg ezek után már .Persze kitűzhetünk egy célt közelre is és távolra is de az ésszerű legyen és fokozatos.De mind ehez kell egy vezető aki most belátja ,hogy nem jó az irány és okosan Építkezve felépít egy harcos szerethető csapatot .Akár külföldi játékossal is mert ha olyan játékosaink lennének akik csúsznak másznak a pályán ha kell akkor a néző nem fogja megkérdőjelezni ,hogy az a játékos külföldi hanem azt nézi ,hogy ez a játékos mindent alárendel és megtesz a csapatért és elfogadja-megszereti.Kérdés mikor jön el ez a változás .Sajnos néha áldozatokkal jár a csata de ahoz ,hogy háborút nyerjünk be kell áldozni dolgokat .....Kíváncsian várom milyen irányt vesz a jövőnk .

Előzmény: Törölt nick (3403)