mindent leírtatok a meccsről, nem is tudok hozzátenni semmit.
Autóban, rádión keresztül hallgattam a meccset, aztán a második félidő elején hazaértem, az autót leállítottam, a rádió kikapcsolt és ennyi. A meccs után fél órával néztem rá az NSO-ra, hogy mi mégis mi történt és az történt, hogy a jobb csapat jutott tovább. Teljesen hidegen hagy ez a zsoldossereg, Mátét sajnálom, hogy megsérült, remélem nem komoly. Egyetlen pozitívum volt, hogy lehetett hallani a közönség hangját.
Nem az első indulat beszél belőlem, de itt takarítás kell, és tabula rasa, koncepcióváltás. Attól tartok, hogy nekem, veszprémi születésű és erős identitású személynek teljesen mást jelent ez a klub, mint a vezetőségnek, és a klubot pocskondiázó drukkereknek (az NSO kommentszekciójára gondolok, és a csapat hivatalos FB oldalának látogatóira). Nekem az identitásom része, nekik kirakatcsapat, de mindenáron. Ez a csapat nem érdekel engem, a hozzám hasonló drukkerek pedig nem érdeklik a klubot. Semmi vonzó nincs a klubban, hol van már az, hogy minden játékos csodálattal beszélt erről a klubról és a klubot körülvevő miliőről? Ez teljesen eltűnt. Óriási hiba, mert nem maradt más, mint a "mindig jövőre" és a lelketlen zsoldossereg.
Reggelente néha látom Iváncsik Gergőt, Schuch Timuzsint és Putics Barnát, ilyenkor mindig az Építők jut eszembe.