Wakaebala Creative Commons License 2021.05.20 0 0 6219

Sziasztok, 

Sziasztok!

Nagy szeretettel ajánlom nektek a www.szumo.info című weboldalt, amit abból a célból indítottunk el, hogy egy helyre gyűjtsük, és hiteles információkkal lássuk el a szumó iránt érdeklődő embereket! Hírekkel, hosszabb cikkekkel, elemzésekkel, portrékkal várunk benneteket, s reméljük, hogy az oldal interaktív felületei is elnyerik majd tetszéseteket, s nyomot hagytok, akár cikkértékelés, akár hozzászólás, akár fórumbejegyzés formájában. 

Ez egy új oldal, s azt szeretnénk, ha az olvasók ízlése, kíváncsisága is alakítaná, ezért várjuk a Ti visszajelzéseiteket - mivel foglalkozzunk többet? Mivel kevesebbet?

A Fórumban még játszunk is, a MUSUBI NO ICHIBAN című játékban mindennap megtippeljük a zárómérkőzés győztesét. Ha eltaláljuk, az egy győzelemnek számít, ha nem, az egy vereségnek. Így mi is azon dolgozunk a torna tizenöt napján, hogy megszerezzük a saját kachi-koshinkat! :) 

Amennyire látom, itt jó sokan összegyűltetek, és szívesen osztjátok meg a véleményeteket a szumóról, ha tetszik az oldalunk, örülünk ha beköszöntök oda is! Egy teljesen nyitott közösséget építünk, olyan emberekkel, akiket a szumó szeretete köt össze. 

Remélem nem bánjátok, hogy írtam, csak most találtam rá erre a Fórumra, és nagyon megörültem Nektek! :)