MrPete Creative Commons License 1999.11.08 0 1 63
nemtommar ki kerdezte, 2 hetig voltam kinn.

Amugy szerintem az amcsikat mindenki utalja, a kanadaiak tutira. Amikor voltunk a Niagara vizesesnel a vendeglatok nagy hangon kezdtek magyarazni, hogy az a kis szar vizeses balra, az az amcsi, amott az a szep nagy, amit T-shirt-ok millioira nyomjak, na, az a kanadai. A kornyeken az osszes kanadai elkezdett vigyorogni, az amcsik pedig nem annyira kedvesen kezdtek el vigyorogni. Egyaltalan, azok talan meg az apjuk temetesen is vigyorognak.
Kicsit off, de mostanaba hallottam egy szociologia eloadason, hogy milyen szar a magyaroknak, mert nalunk csak tizenvalahany % szerez ereccsegit, mig az USA-ban meg 40% (asszem, de ugy is csak az aranyokat akarom erzekeltetni). De alljon mar meg a menet, azer nem ugyanazt hasonlitjuk ossze! En eccerre (egy evben) ereccsegiztem egy Oregon-i net-pajtassal (egy ifju Kazinczy veszett el bennem :), es be volt szarva az en peldasoromtol, pedig nem is az egyesitett ereccsegi-felvetelit mutattam meg neki. Az o ereccsegijeben ilyen peldak voltak: 2, 4, 6, ... folytassa
2, 4, 8, ... folytassa.
Dontse el, hogy melyik mertani, es melyik szamtani sorozat.
No Comment. Es ez TENYLEG igy volt!!!! Teljesen biztos vagyok benne, hogy egy kozepesen eros altalanos iskola 8. osztalyos kozepesen eros tanuloja kepes eretsegit szerezni az USA-ban. Persze ott is vannak jo sulik, az tuti, en csak annyit allitok, hogy van valahol (mongyuk kozep-nyugaton valahol) olyan high-school, ahol ennyi tudasra adnak diplomat. Ez egy vicc.
Biztos feltunt mar, hogy nem vagyok nagy velemennyel az amcsikrol.:)
Ja, ami meg feltuno kulonbseg az amcsik es a kanadaiak kozott, hogy, az amcsik a sajat kulturajukat tekintik a leheto legtokeletesebbnek, es minden magyar szokasrol, amirol probaltam meselni nekik, kb olyan hozzaalassal voltak, hogy de jo primitiv nepek primitiv szokasairol hallani... Mig a kanadaiak telleg tejjesen egyenrangu szokaskent kezeltek pl azt, hogy sorrel nem koccintunk, azzal, hogy - 'szameg ,semmi nem jut eszembe, na mindegy szoval nem volt bennuk az a zsigeri lenezes. Marmeg hosszu lettem, bocs