Én azt gondolom, hogy egy esélye lehet holnap a Szolnoknal! Ha kintről szétdobnak minket! Palánk alatti játékuk szerintem minimalizálódni fog, a középtávoliak és a triplák lehetnek azok, amiket ha nem tudunk levédeni, akkor nagyon könnyedén elbukhatjuk a holnapit! Szerintem ők most nem azt akarják, hogy minél jobban védekezzenek, hanem mindent egylapra feltéve fognak támadni és egy dobópárbajt fognak akarni kialakítani a meccsből, ami szerintem főleg a hazai pálya miatt nekik kedvezne! Ott egy Badzim, Warner, Gibson, Pongó, Subotic, de a Zsíros és a Rudner is be tudja dobni a triplákat! Ha ezt le tudjuk védeni valahogy, nem csúszunk le róluk dobás előtt, nem késünk el, akkor akár egy simább meccs is jöhet a számunkra! Illetve nekünk szerintem ki kell használni sok 1-1, 2-2 -vel az előnyünket a festékben! Barac és Ákos, de Evan is alkalmas erre a szerepre! Most nekünk kellene egy kicsit lassítani a játékot egy komoly védekezéssel, hogy ne tudjon rohanni az Olaj, amiből jöhetnének is a védekezésbeli gondjaink! Persze Gasper milliószor jobban ért a játékhoz mint egy szurkoló, de én így előre így készülnék a holnapi meccsre!
Mindent bele srácok! El kell hozni holnap a meccset minden áron! Mi ottleszünk újra mögöttetek!
HAJRÁ FALCO!💛💣
ui.: Minden külső hatást ki kellene kapcsolni a játékosoknak a ligetben, vagy az egészet pozitív töltetté alakítani, mert ha higgadtak tudunk maradni végig a sok szenny közepette, amit kapunk majd, akkor szintén hatalmas lépéselőnybe lehetünk velük szemben!