Egyrészről megértem a fizikusokat is, mert elég sok agyament ember keresi meg őket azzal, hogy pl. ő felfedezte, hogyan kell a semmiből energiát kinyerni.
Ezzel kapcsolatban volt egy érdekes élményem. Írtam egy csillagászati tanulmányt a gravitációs lencsékkel kapcsolatos új felismeréseimről. Szerettem volna egy fizikus véleményét kikérni. Felkerestem az egyik egyetem fizikai tanszékét és ott elirányítottak a tanszék vezetőhöz, aki optikából doktorált. Adott is nekem 5 percet.
Röviden elmondtam neki, hogy miről van szó, mire azt mondta: "van benne fantázia". És utána ezzel folytatta: "Ne haragudjon, hogy kissé elutasító voltam az 5 perccel, de hetente többször is megjelenik itt egy-egy semmiből energiát gyártó, aki órákig meséli az ötletét. Már ott tartunk, hogy a tanszéken egy embert ki kellett jelölnöm, aki udvariasan elhessegeti őket. Örülök, hogy te nem ilyen vagy. Szervusz öcsém."
Ezután évekig jó kapcsolatban voltunk, de sajnos hirtelen meghalt a felesége, amit igen nehezen viselt, és nemsokára ő is utána ment.