Korábban már említettem, hogy ismerem a korlátaimat.
Ez alatt az alábbiakat értettem.
A sikerhez az is szükséges, hogy az eddig ismeretlen- még nem látott kérdéseket megjegyezze az ember a helyes válasszal együtt.
Ez nekem már csak több nekifutásra sikerül, amikor ismétlődő kérdést kapok. Mert azért ennyi játék után látni kell, hogy azért egyre több az ismétlődő kérdés.
Tehát tanulságként levonható: ebben a kérdésben nem fogok tudni újítani.
A másik kérdés az idő tényező.
Nem tartom magam túl gyors játékosnak, válaszaim többsége 4-5 másodperces, de szép számmal akadnak 3 másodpercesek is, és előfordulnak ritkábban ennél jobbak is.
Az már szomorú, hogy amikor összehozok egy 2 másodpercest, akkor az ellenfél 1 másodperc alatt válaszol:-)
Következtetés: ebben sem fogok tudni javítani, mert azért a kérdéseket néha illik elolvasni is, és 7 választási lehetőségnél ez már nem is egyszerű feladat.
Szóval marad a játék szeretete és gyakorlása.
Mert az el kell ismerni a játék hibái ellenére is ( túl sok időt vesz igénybe) jó.
A gyakorlás meg tudós öreganyja. Csak az is időigényes.
Tehát összegezve az itt elhangzottakat: marad a 4-5-ös szint (bár egyszer pár órára elértem a 6-ost is). Én magam úgy érzem, mindig akkor dobnak egy szinttel hátrább, amikor viszonylag sok jó választ adok. Ez lehet, hogy tévedés, de én így érzem.