Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.16 -1 1 3349

Laci sajnos nagyon anyagias ! és ez mindenek felett áll nála ,és mindaddig művelni fogja mindegyik pozicióját amíg valaki fel nem szólítja fentről....Szerintem ő is érzi már ,hogy  ennyi dolgot egyszerre 100%-osan  de még 80% osan sem lehet csinálni.Én abban is benne lennék ,hogy 1 év kimarad ,hogy nem jutunk be a f4 be de építenének egy hasonló csapatot mint 2013 ban és kitűznénk egy cél mondjuk 2025 ,hogy addig kell beérni a csapatnak egy bl döntőhöz .De ami a legszomorúbb nincs fiatalítás 30 felett van az átlag életkor és azok a játékosok is már inkább lefelé menő ágon vannak mint felfelé . Ez a játékos keret ott kimerül maximum ,hogy bejutunk a f4 ba de  az már egy nagy bravúr lenne.Egyébként szerintem sokan kibékülnének avval is ,hogy nincs final 4 de szerethetőbb harcosabb csapatunk lenne !Mindenesetre én nem tudom mi lesz a vége de mikor Hajnal Úr volt a főnők addig tudtam ő ha gond is van vagy lesz a csapattal akkor ő megfelelő döntéssekkel meg fogja oldani ezt és rendbe teszi a dolgokat.Most sajnos ilyen érzésem nincs ....

Előzmény: Törölt nick (3348)