erobika Creative Commons License 2021.05.16 0 0 897

Nem hajtok a sokcsillagos pozícióra Chilly,  már csak azért sem, mert még mindig lassú a reakciós időm  az átlaghoz képest. Tökéletesen meg vagyok elégedve a 4*-gal, amit már egy jó ideje tartok.  De ha háromra visszazuhannék akkor sincs semmi baj, nincs igazán különbség.

Volt már nekem is olyan, hogy 6:0-ra megvertek, de az összefoglalót visszanézve mindkettőnknek 6 jó válasza volt, de az ellenfél mind a hatot 2-4 másodperc alatt ütötte be, így ő nyert. De a küzdőtéren ez nem néz ki valami jól. Ha csak ehhez hasonlók lennének nekem a küzdőtéren, nagyon lehangoló lenne, és abba is hagynám a játékot. Mindenki azért játszik, mert sikereket akar elérni. Aki azt állítja, hogy nem ezért, az nem mond igazat. Hiszen ez a játékok lényege.

Az a jó, hogy a vereségeket tudom ellensúlyozni a küzdőtéren. Szívesen játszom nagyobb csillagosokkal. Itt gyorsabban kell reagálnom mint a labirintusban. Viszont mivel a labirintusban több idő van gondolkodásra, sokszor élek is vele, ha jól akarok válaszolni. 

Ez viszont hátrányként jelentkezik, ha kiraknak a küzdőtérre. De nyilván ez sokunkkal így van

A fórumon olvastam, vannak akik telefonon játszanak. Nekik nem kell huzigálni a nyilacskát az egérrel, ezért változatlanul állítom, hogy 1-2 másodper előnyt jelent nekik. Sőt, volt már olyan, nem is egyszer, hogy a sietség miatt a beütött szám után mellé ütöttem, és emiatt a rendszer nem tudta elküldeni a válaszomat, mégegyszer rá kellet ütnöm. Persze ezek apróságok és nyilván ezzel sem egyedül járok így.

A békákat le kell nyelni, azaz tudomásul kell venni, ha folytatni akarjuk a játékot.Az új bajnokságban besoroltak a 3.csoportba és ott utolsó vagyok,  Ez a pozíció nagyon tetszik nekem. Akár játszom, akár nem, a jelenlegi bajnokságon nem tudok lejjebb bukni. :)

Előzmény: Törölt nick (895)