Dmitrij Petrovic
2021.05.14
|
|
0 0
926
|
A kisebbnél ott igen, mert földfeletti. A másik, nagyobbnál ott még nem tudom, kéne. :D A hátsó rész, ahol a nagyobb növények lesznek biztosan. Elől meg...hát lehet nem, de úgy vettem észre, hogy még ha nem is kapnak, akkor is sokkal jobban telel minden, mintha bent lenne a házban az ablakban. Alacsony páratartalom, magas hőmérséklet éjjel-nappal, és ahhoz mérten kevés fény. Üvegházban 90%os pára, nappal 15-20 fok, este 10 fok nagy átlagban és ha nem is közvetlen, de sokkal több fény. Majd különben belülről mindkettő fehér vékonyvakolattal lesz kikenve. Akkor még világosabb lesz nekik.
A tufa alapvetően vizzáró, szóval max pár repedésnél ázik majd át. Inkább az lehet a gond, hogy a visszatöltésnél fog átereszteni mert nem tudtam munkaárok hijján külső vizszigetelést csinálni. Viszont most tél végén rendesen esett és sehol se jött át a viz, csak a leendő pincelejáratnál, de ott meg majd az ideiglenesen kipurhabozott :D rész majd kap egy vakolatot és azt majd lekenem vizszigetelő anyaggal. |
Előzmény: koffeinmentes sör (925)
|
|