Sziasztok!
Annak idején úgy megsértődtem :) a hivatalos fórum bezárásán, hogy nem szerettem volna többé fórumozni, de most egy kicsit csak hozzászólnék az igazolások kapcsán.
Sok mindenben egyet értek veletek, de az utóbbi napok fejleményeit egy kicsit másképp látom.
Bence: Szerintem nem volt realitás. Ha Őt elhozzuk a Szegedi projekt évekre megbukik, amit nyílván nem engedhettek meg, bármennyit fizettek volna Neki. Fizetnek is. Veszprémben most nincs olyan magas bért kapó játékos, mint Bánhidi úgy hiszem. A jövőben Bokhan-t figyelném egyébként helyette.
Zoli: Egyelőre egyszerűen nem kell. Lauge, Nenadic, Borozan (és ott van még Liget, Markussen) hosszútávon megoldja a ballökő posztot. Melyiküknél jobb Zoli (jelenleg), ha figyelmen kívül hagyjuk az állampolgárságot és az emócióinkat? Most még möggöttük van. Pont. Majd meglátjuk 3-4 év múlva. Addig fejlődnie kell és ahhoz jó helyen lesz szerintem.
Máthé már más tészta kicsit. A védekezése még vékony, de 1-2 éven belül Makit már lekőrözheti összességében. Valami előszerződés féle már kellene lassan vele, ha nem lesz Őt is vinni fogja a Szeged.
A Szeged egyébként az eddigi hivatalos infók alapján szerintem jövőre sem lesz erősebb. Canellas és Kallman taktikailag (védekezés-támadás) jóval többet ért, mint Martins és Blonz. Szerintem lövőt még igazolniuk kell, mert Szita csak 2022-től megy oda. Veszprémben viszont szerintem továbbra is a BL győzelem a cél. Ehhez minden posztra top 5-ös játékos kell (legalább egy). Bánhidin kívül nincs ilyen Magyar.