Csobánc6667777 Creative Commons License 2021.05.12 -3 0 31515

Az alábbi felszerelést sok évi gyűjtögetés eredményeképpen, hosszas cserélgetés, sok objektív kipróbálásával gyűjtöttem össze, második gépként elsősorban utazásra és "street" fotózásra használva. Egészében is van értelme a "gyűjteményt" megvásárolni, de természetesen - némi megfontolással - külön-külön is eladók darabjai. 

A kamera és az összes objektív elkelt az Olympus 75/1,8 (részletesen alább) kivételével.

ÉRDEKLŐDNI ÜZENETBEN VAGY A 30-2307651 TELEFONSZÁMON LEHET

1. LUMIX GX9 fényképezőgép ELADVA

A készülék garanciális 2021 novemberéig, kifogástalan állapotban van. Adok hozzá egy JCC HG-GX9 markolatot illetve 1 darab eredeti, két darab utángyártott akkut, töltőfejjel (lásd a melléklet fényképeken)

A készülékeket elsősorban az objektívekkel (kiemelten a 14-140-el) szeretném eladni, de nem zárkózok el elviekben a külön történő eladástól sem.

WF9J60018x

Ár: 120 000 Ft

2. LUMIX G VARIO 14-140 ASPH POWER OIS utazó zoom objektív    ELADVA

Az objektívet 2020 októberében vásároltam egy GX80 kit részeként. A várakozásomhoz képest meglepően jó minőségű képeket produkált, elsősorban a széleskörű felhasználhatósága és megbízhatósága miatt tartottam. Tökéletesen párosítható a GX9-eshez. A stabilizátor kiválóan működik.

XE9HA10219x

Ár: 95 000 Ft

3. LUMIX G 20/1,7 ASPH         ELADVA

Az objektív kiváló állapotban van, már nem garanciális. A második (legújabb) kiadás. Ezt használtam a kezdetektől a GX9-el, elsőrangú "street fotó" kombót alkotva, akár egy nagyobb kabátzsebben is elférve. Az objektív szép rajzolatú. éles képeket készít és rosszabb fényviszonyok között is használható. "Made in Japan"

BR8DD104403x

Ár: 55 000 Ft

4. LUMIX 100-300 G VARIO     ELADVA

A 200-600 mm fókusztávolságú zoomot kiegészítőként vettem a GX9-hez, elsősorban távoli "kandid" portrékat készítve velük. A várakozásnál sokkal jobb (néha megdöbbentően jó) képeket tudtam vele készteni, természetesen mindenekelőtt jó fényviszonyok mellett.

XTSJK081224

Ár: 75 000 Ft

5. Olympus 75mm F 1,8 

Elismerten a legjobb (legélesebb) MFT objektív, nagy fókusztávolsága és relatíve nagy fényereje miatt egészen "full frame" szerű képeket lehet vele készteni. Kicsit kilóg a fenti portfólióból, de annyira megszerettem hogy (kihasználatlanság miatt jól meggondolt eladást követően) kétszer is újra megvásároltam. 

Az objektív kiváló állapotú, keveset használt. Dobozával illetve a hozzátartozó lencsevédő sapkákkal és eredeti fém napellenzővel.  

34200698x

ár: 140 000 Ft objektív + 10 000 Ft napellenző

ÉRDEKLŐDNI ÜZENETBEN VAGY A 30-2307651 TELEFONSZÁMON LEHET