jani0625 Creative Commons License 2021.05.11 0 3 2570

Sziasztok!

pár, teljesen szubjektív gondolatot megosztanák veletek és kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Az év elején azt mondtam és szerintem sokan, hogy egyértelmű cél a címvédés és ezáltal a nemzetközi porond.

Most itt van előttünk a lehetőség, hiszen "csak" meg kell nyerni a döntőt. Azonban azt látja mindenki hogy ez egy nagyon küzdelmes év volt. Covid, sérülések, brutál sorozatterhelés, légiós csere vagy nem túl jó elsült igazolás is hátráltatott minket.

Nézve a Szeged elleni meccseket, folyamatosan azt éreztem, hogy elfogyunk, erőben. Nem értem hogy miért nem ad a két fiatalnak csak 2-2 percet Okorn félidőnkét amikor látszik hogy majd mindenkinek lóg a nyelve már. Az fogalmazódott meg bennem, hogy ha ezt a bajnokságot behúzzuk 6,5 játékossal, akkor nem egy, hanem két szobrot kell emelni ennek a csapatnak...

Ráadásul Szolnok pályaelőnyben, jó rotációval és szurkolók előtt.

Rohadt nehéz ez a képlet. Rájátszás előtt azt gondolta 55-45% az esély hogy mi nyerünk/más.

Most viszont azt érzem ez megfordult, főként a rotáció szűkössége miatt. Baromi nagy fegyverünk a gyorsindítás szerzett labdából vagy lepattanóból, amikből már kevesebb volt a Szeged ellen mint korábban vagy ha volt többször belehibáztunk. És a lepattanóharchoz, folyamatos határon védekezéshez mindig több erő kell és ez most fogyni látszik.

Ráadásul Anderson amellett hogy vezért nem lett, még erős közepeset sem nagyon tud nyújtani, védekezésben meg bárki ott hagyja.

Szóval nagyon remélem most valamit kitalálunk vagy extra frissességet találunk, mert ez nagyon kemény lesz.

Aki tud, az menjen és szurkoljon, nagy küzdelem lesz az tuit, minden segítségre szükség van!

Harjá FALCO!