falco Man Creative Commons License 2021.05.10 0 1 2551

Először is gratulálok én is a csapatnak a döntőbe jutáshoz, sorozatban a negyedik, nincs miről beszélni. 

Kérdésedre a valasz: 7 emberrel, 2 használható legiossal, vékony magas sorral, Szolnok ellen, palyahatranybol, szurkolok előtt nem fogsz nyerni. Ez teljesen biztos. NagyoBB elemzést később lehetséges, hogy írok meg az elso mérkőzés előtt, de egy valamiben biztos vagyok. Otodik meccsig nem

szabad elmenni, mert ott barhogyan játszhatunk, nem fogunk nyerni, ismerve a játékvezetők eddigi tevekenyseget. 

Ugyanakkor azért is volt fontos továbbjutni ma -nyilván a pihenés mellett, bar az Olaj is továbbment így ez nem lesz akkora tényező, hogy legyen időnk felkészülni a 10-es rotaciojukra. Viszont a mi szempontunkból egy óriási kérdést kell megoldani. Végülis az egész szezonban szinte ez volt a téma, de én személy szerint úgy gondolom, hogy a bajnoki címünk azon fog múlni, hogy Anderson elő tud-e végre lépni azza a jatekossa, akit a személyében vártunk. Nélküle ez a döntő nem lesz meg, ha nem tud  úgy játszani, mint mondjuk a Szeged elleni elso meccsen. Szóval itt Gasper előtt óriási feladat lesz, hogy kitalálja a szerepet, a szerkezetet amiben ő is komfortosabban érzi magát. Ez a dolog kettejukon fog múlni. A többiektől nem igazan tartok, hozni fogjak magukat valószínűleg, de Andersonnal ez a metszet nagyon vékony. Szép feladat lesz ezt kitalálni szombatig.

Előzmény: nForce (2545)