VMax Creative Commons License 1999.11.05 0 0 18
Hogy kell-e vkinek a 4x4, szerintem felfogas kerdese. Azt hinned, hogy a sik koruton minek. Emlekezzunk csak tavaly dec 12-re... full tel, totalis kaosz. A legkisebb emelkedo es eleg egy, aki nem tud lenduletbol felmenni es meghal a forgalom, ahogy (meg meg sokminden mas miatt) tortent ez tavaly is. Persze a legtobb auto nem 4wd-s, es ha beall elotted, akkor meg tok mindegy. Azert tavaly lett volna olyan helyzet, ahol kicsit kevesebbet kellett volna buveszkedni a suzukival. Mivel en hegyen lakom, nem jon am olyan rosszul a 4WD. (igaz ezt most egy niva biztositja)

Masreszt mostanaban a tisztelt kozlekedesmernokok minden befele vezeto egyiranyu utcat kifele egyiranyusitanak, megszuntetve ezzel az elkerulo utakat. Nem tudom, hogy kozuletek ki Bp.-i, es ki lakik a kulso keruletekben, de ahogy en vettem eszre modszeresen ellehetetlenitik a befele haladokat. A legutobbi huzas az volt, amikor a kedvenc menekulo utcam kozepere ket viragcserepet(!!!) betonoztak, ugy hogy csak egy japan no fer at kozottuk. Dugo volt. En meg kikerultem a francos uttorlaszt. Az mar mas kerdes, hogy a villamossinen at. Kicsit furcsallottak is a megalloban allok :) Persze a varostervezoink hulyesegere nem gyogyszer semmifele 4x4 se alfa se niva. De azert az megiscsak nevetseges, hogy a varosban lassan csak terepjarokkal lehet kozlekedni! Bocsi, csak kifakadtam. Lehet, hogy topicot kene nyitnom errol?

Előzmény: Millennium (10)