k_gergo Creative Commons License 1999.11.04 0 0 220
Azóta kipróbáltam a Nerot, bizonyos célokra kifejezetten ajánlom mindenkinek, bár néhány dolog hiányzik belőle, ami mondjuk a WinOnCD-ben benne van, valami viszont a Neroban van meg és a WinOnCD-ben nincsen. Szerintem egy CD sima megírására a WinOnCD 3.6 Power Edition a legjobb és legkényelmesebb, bár ez egy magánvélemény.
Ami miatt ezt a hozzászólást írom, az az, hogy ha valakinek a tegnap leírt módon, WinOnCD 3.6-tal írt CD-je nem olvasható (vagy csak az audio trackek láthatóak) a CD-olvasójában, CD-lejátszójában és a CD-írójában sem, akkor új CD-írót kell venni. Ha csak az audio trackek látszanak a CD-olvasójában, akkor valószínűleg olyan ősrégi, hogy a multisession szabványt nem kezeli, le kell cserélni. Ha egyáltalán nem olvassa (ez vonatkozik a CD-lejátszóra és a CD-olvasóra is), akkor ki kell dobni... Ha meg sem tudja a CD-író írni ezt a CD-t, akkor meg a CD-írót kell kidobni...
(CD-lejátszó alatt azt a kütyüt értem, amit az erősítőre szoktak rádugni vagy valamilyen hasonló eszközt (Discman stb.), CD-olvasó alatt a gépben található nagyjából téglatest alakú általában fehér és szürke árnyalatokban kapható eszközt, amit egyesek pohártartónak néznek. A CD-író fogalmának elmagyarázását nem tartom szükségesnek.)