Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.11.04 0 0 71
Isitársaim !

Végignyomultam a topic-on. Nagy ivászatokról - absztinens révén (ősöregek abzugolnak) - nem tudok beszámolni, de attól még : "Gyengék vagytok!", tehát Durungáram, hajtipajti ! .-)

fabika : 86/89 A 88-as KIN rendezők között voltam. Egy-két feladat kiötlése az én lelkemen szárad (persze ötlegforrás volt a sönherces hasonrendezvény). Pl. kerestünk olyan lányokat, akiknek minél nagyobb volt a mellbőség/életkor hányadosa. Aztán úszóverseny volt a lépcsősoron keresztben (fürdőgatya, meg őszósapi kötelező. Aztán Rambókat bíztunk meg belvárosi feladattal (a Deák téri metróllomáson osztottuk ki a feladatot.)
A Borsodi-féle társaság játszotta Atlantisz- színpadi előfeladat remekül sikerült, talán valami videótekercsen még meg lehet.
Mersicsné bizony Igazi Nő volt : harisnyát és nem harisnyanadrágot hordott, és valahogy erről akrva-akaratlan minduntalan meg is tudtunk bizonyosodni... .-) Érdekes módon senki sem szólt Neki, ha mérésen eggyel több (vagy inkább kevesebb!) gomb volt kigombolódva a blúzán.

Az Antal Csabi féle kiselefántos trükköt én is láttam. Hát nem egy elvetemült gyerek...

Andersen-t ismerte valaki ? Kb 5 évig volt kandós és mikor mr 3 érvényes féléve volt, akkor vágták ki oroszból (már egy főigazgatói felmentése sem volt), mikor a következő évben megszűnt az orosz mint tantárgy... Ezt a pechet !

Janibácsi : A Lőkös Erzsébet (Bözsi) nálunk is nagy játékos volt. Egy pedálgép tankörtársunk állandóan aggódott, hogy kirúgják a záróvizsgán. Mikor kijött hallotsápadt volt, egy szót sem szólt. Elvánszorgott a folyosó végéig, miközben állandóan kérdezgettük, hogy hányast kapott. Végül kilépett az ajtón, kajánul visszavigyorgott, és felmutatta a négy ujját. (Ez Bözsinél kábé a csillagos hatos lehetett akkoriban). Többen utánaszaladtak, hogy megverjék :-))

SilveR : én láttam a fehérváriakat. No nem volt semmi... De : a mi időnkben ez úgy ment, hogy volt egy srác akinek levágták a lábát a színpadon. Fröcsögő vér, sikoltozás, csontzene. A gyereknek nem volt meg térdtől egyik lába és volt egy műlába amit már nagyon unt és ezt ajánlotta fel a nemes cél érdekében. Fúúúúúúúj!

Hancu : szerintem az a meztelen futkosás egy B-szakos előfeladat volt a szak videóját készítették az Amfiban. A Narrátor ilyeneket szólt : "A futók elindultak sorrend : Tök Ödön, Sprint Elek..." Dre lehet, hogy többször is eljátszották ezt a témát.
A Tasztal csapat jó ötlet, hátha lesz belőle valami.

Hogy ne legyek teljesen offtopic : a feleségem és annak barátnője KMF-es volt (KIN-kupán ismerkedtünk meg) akinek a férje A-szakos volt és mellesleg szegedi, az Antal Csabi tankörtársa.
Tavaly családostul elmentünk a KIN-re, a szervezők kiszúrtak bennünket (illetve a két óvódáskorút) és felkértek a színpadra, hogy meséljük már el mi is volt a mi időnkben. Kiderült, hogy az A-sok találták ki a SÁRGASZÖCSKÉT anno.

Futtában ennyi, ha jön még ihlet akkor jövök !

Hajrá VBK és üdv a Gólyáknak is! .-)