Veled(tek) értek egyet.
Nekem például az szimpatikus Andersonnal kapcsolatosan, hogy végre akar, látni rajta a küzdeni akarást, nem beleszarik a meccsekbe, ami jellemzőbb volt. Tegnap nem jött össze neki, de akart.
Az is probléma nála, hogy nem ő irányít, és még Govens is fejjel nagyobb nála, mindezek mellett kitolódott kettes posztra, ahol sem magasságban, sem súlyban nem találja a helyét.
A labda nem nála van, az esetek nagy részében pedig csak úgy jön ki rá a dobás, hogy eldobja a triplát.
Elődöntő van, ez a keret, tényleg nem kell már játékosokba beleállni, ez talán jó tanulólecke volt nekünk is, hogy nem garancia egy játékos erősebb fizetése semmire sem. Sőt,néha visszájára sülhet el a dolog, pl ha vége a BLnek, egy Bundesliga utáni maradt magyar bajnokságot nehéz megszokni, pszichésen. Sajnos nem tartunk ott,hogy ez imponáló lehet, ki kell mondani, és ez is egy rizikófaktor.
Ezt kompenzálandóan én egy rookieban hiszek, jó nevű egyetemről, jó statisztikával, illetve komolyabb csapatnál olyan játékos, akinek a Falco a számára a kiteljesedés egy eszköze lehet. (Lásd Barac,Reddic első évében, második évben már bejött az, ami Andersonnál.) Ezt Circo kitünően felismerte,és én ezt az utat követném. Egy kitétellel: Ha nem amerikai játékossal tesszük ezt, ha nem délszlávval. Ott véleményem szerint nincs visszalépés, ők nem ismernek gyenge meccset, már csak a habitusukból ítélve sem.