Azért nyugtass meg, hogy te is úgy tudod, hogy a célokat nem én fogalmaztam meg!
Mert, ha a polgi készített volna egy városi konzultációt a kosárcsapat pandémia alatti működéséről, jómagam az észszerű spórolásra voksoltam volna. Ui. a látványsportok nézők nélkül nemcsak azért nem az igaziak, mert nincs jegybevétel, hanem mert a lényege, a sava-borsa hiányzik. Vojvoda idecsábítása oké, Csorvási ha tényleg olcsóbb volt Molnárnál, szintén ok, de max. 3 légióssal, és egy közepes szezonnal kibékültem volna. Építkezés a 21/22-es szezonra.
No de nem ez történt, hanem az 1-4-et céloztuk meg. Ahhoz viszont kell egy jó irányító, egy jó center, és nyilván jó és motivált légiósok.
Ezzel szemben igazi ötös centerrel rendelkező csapatok ellen súlytalanok voltunk, Ahmad 203 centi, Omenaka rutintalan. Az meg járványtól függetlenül is előfordulhat, hogy lesérül valaki (Csorvási), és már meg is voltunk lőve.
Turner körmendi teljesítményére nem emlékszem, de nálunk sokszor rá se nézett a gyűrűre. Elfelejtette, hogy kell dobni, vagy, hogy kosárra játsszák ezt a játékot? Helyette leigazoltuk Gillont, akit távolról szintén fel lehetett adni, miközben a Debrecen megtalálta Moore-t, akit mi ismertünk, tudtuk, hogy jó. Itt is arról van szó, hogy a DEAC többet tudott fizetni?
Viszont Govens meg a Szegedben lesz pontkirály, most a akkor a Szeged is gazdagabb?
A kupát nemhogy nem nyertük meg, beértem volna egy bronzzal is.
Covidra meg sérülésekre hivatkozni, má' bocs, de nem túl elegáns, ez bármelyik csapatra érvényes volt.
Vojvoda mellet Lukács fejlődése volt még pozitívum. (Feltételezem, hogy Davist nem tudjuk megtartani.)