Talán csak annyi, hogy időigényesebb, viszont ízre szvsz egészen meggyőző. Nyilván, mindenképpen szárazabb, mint olajban, fritőzben sütve, de szerintem vállalható kompromisszum, ráadásul ez egyéni ízlés kérdése, mi az a minimum olajspricni, amit igényel(sz) adott kajához (12kcal/fújás, ha jól emlékszem, 12-15 elég a krumplira, husira egy platnira 20 kb.). Azért sem érdemes túl fukarul bánni vele, mert hajlamosabb megégni, mielőtt rendesen megpirulni a panír, ha nincs rajta elegendő.
Ahogy számoltuk, 1.5 kg panírozott (göngyölt)csirke hagyományosan olajban sütve kb. 110g olajat szed fel, ami ~1000kcal, ennél bármi jobb.
Időben kb. 20-24 p a rántot husi, én félidőben fordítani szoktam őket, viszont tényleg rengeteg olajat megspórolsz, amit nem szív fel a panír, mi is emiatt ruháztunk be egy ilyenre. Ja, meg ha szereted a grillcsirkét is, akkor a forgatós+grillre alkalmasság alap.